Celkový počet zobrazení stránky

utorok 15. februára 2011

Hodina veľkého tresku sa blíži...

Neviem prečo mi v hlave stále bežia milé vety zo Slunce,seno....s kamoškou Katkou (pracovnou :)) sme si nejako zvykli vyjadrovať sa slovami týchto hrdinov. Tá origoš veta znie trošku inak, ale len Trošku :)) Takže, mám týždeň dovolenky, aby sme urobili spolu s mužíčkom prípravné práce na novú strechu, čo znamená najmä odpratať bordel z tej starej. Dnes nám doviezli kontajner, teda musim povedať že už celkom chápem čierne skládky odpadu, tá cena za kontajner je naozaj nenormálna. Ale čo už, potrebujeme ho. Keď ho doviezli, mala som obavy čo do neho dáme, po prvom dni na povale mám obavy, kam dáme zbytok...archeológovia hľadajú odkazy pre dnešné generácie a niečo o živote našich predkov, no z tohto bordelu, čo sme vypratávali my dnes ma láka povedať, že predkovia s...i na nás aj na životné prostredie (pardon, ale fakt...). Už len ten desný eternit, čo sa používal na všetky strechy a zrazu je to karcinogénny strašiak, fakt budem rada keď sa ho zbavíme pri zachovaní všetkých bezpečnostných náležitostí.


Zuzi, foto pre Teba! Ďakujem za doplnenie zbierky.


Prcka varí.

Riško chutná
Toto sme našli na povale, v reále je to krajšie.

A keďže zákony schválnosti fungujú dokonale, Emka nám ochorela, takže je doma s nami a výdatne"pomáha" a mňa zas zradili kríže, tak si pochutnávam na mydocalme, ktorý prekladám ibalginom. Mňam :(

Keď raňajky chystá chlap (môj poklad) 

Takto si to zútuľňujeme na dvore 

3 komentáre:

  1. Ahoj Zdeni,

    s tou cicou je to ako u nás :), tiež striehnu po tanieroch :).No a keď sa niečo robí, bordel patrí k tomu. Treba to prežiť a potom si už len užívať.
    Pekný večer, J.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zdenulik a to najdene na povale je akoze co? :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež si takto "zvelebujeme" dvor :-D . Je to všade rovnaké. Na jednom konci všetko upraceme, na druhom nám "vyrastie" neporiadok, a tak stále dokola. Nič ešte poriadne nemá svoje miesto, len výbeh pre sliepky. V tom všetkom chaose sme sa totiž rozhodli, že budeme správať sliepky, pretože milujeme vajíčka. Sliepky majú veľký výbeh, ale aj tak už v ňom majú trávu vybehanú, takže im každý deň dávam čerstvú a cez zimu, keď nie je, tak dostávajú kvalitnú kŕmnu zmes , aby im ani v zime nechýbali živiny.

    OdpovedaťOdstrániť