Celkový počet zobrazení stránky

streda 13. apríla 2011

Vitaj Marko!

Dnes mám radostnú správu hneď na úvod. Na svete pribudol malý človiečik menom Marko, je zdravý, krásny a rodičia majú veľkú radosť! Milá Anka a Martin, srdečne vám blahoželám a želám veľa radosti z vášho pokladíku!

A tým dnes dobré správy nekončia! Môj zlatý mužíček dnes napriek nočnej službe celý deń precestoval, len aby mi domov doniesol túto nádheru :

Páči sa Vám? Mne veľmiiiiii! Bude bývať v letnej kuchynkoterase a už sa teším, ako budem na ňom variť slivkový lekvár, kečup, zavárať uhorky. A určite vyskúšam aj upiecť chlebík, len si musím ešte zohnať ošatku. Niežeby mi nechutil ten, čo pečieme v elektrickej pekárničke, ale predsa - z piecky na drevo prosto musím odskúšať.

No a na záver, so šporákom pricestovali aj tieto krásne kachle. Budú v spálni. neviem sa na ne vynadívať.

3 komentáre:

  1. Ahoj Zdeni tie kachle sú úúúžasné, tiež sa neviem vynadívať....no v paneláku môžme o takom niečom len snívať :-(.pa Kami

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné kúsky! To bude radosti pri skúšaní:)Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zdenka dobre spravy sa citaju skvele. Z tvojho prispevku ta radost priam srsi. Co najviac takychto radostny dni ti zelam. Ulovky su krasne, nech vam sluzia k vasej spokojnosti a radosti. Pa Ada

    OdpovedaťOdstrániť