Celkový počet zobrazení stránky

streda 30. marca 2016

Jarne



Tak sme sa dočkali. Teplo , svetlo. 
Zeleno a voňavo.
Mali sme Katkovcov na víkend a Ďuriho a bolo to fajn resetné.
Katka ma opäť vyzásobila mojimi časákmi, som na ne ujetá, fakt. Ďakujem!

Posledné dni po práci prechádzky v záhradkárstvach. Keby náhodou niekto z vás ešte nevedel, tak už existuje mäta nielen prieporná, ale i jahodová, jablková, pomarančová, ananásová, čokoládová, zázvorová. Haluzné, ale fakt to tak trošku vonia po spomínanom ovocí.


Máme pomarančovú a ananásovú. Emi nám vyrába nápoje, je echt barmanka s vášňou.
aj poháre ma donútila zabezpečiť. No O.K., zas tak moc tlačiť nemusela...

"rasizmus" po slovensky- vyrúbali sme naše nádherné orgovány, lebo susedom sa akosi rozpadáva múr. Vzhľadom k tomu, že oni nemajú ani peniaze ani chuť s tým niečo robiť musíme my postaviť nový múr a ešte vlastne tak ukrojiť cca meter nášho pozemku :(

naj zábavka je teraz vykopávať tie korene z orgovánov. Veľmi s ateším, že moje zlato s tou poničenou krčnou chrbticou zas niečo také robí. Ale fakt nevieme nikoho nato zohnať:(
Čiže záhradkárčenie tento rok nevyzerá rúžovo, aj firmy s plotmi majú dosť plné kalendáre.
A prvú voľnú Veľkú noc po troch rokoch som strávila úplne inak, než sme pôvodne plánovali. A kašlem už tretí týždeň a bolia ma stále priedušky. A Miška je tiež už dva týždne chorá. Tá strašná chuť ostať aspoň týždeň v posteli a NIČ nerobiť a mať od všetkých všetkého pokoj...snáď len jarná únava?  A aa...proste to zas "funguje".
A tak sladím nervy ako len ide


Nový obrázok v práci - taký múdry, v poslednej dobe mám
 presne túto myšlienku veľmi často na jazyku

Aaa - práca : keďže viem, že sem chodia čítať aj mnohí "blízki" ľudia  - Výzva: prosím, pre projekt prerábky našej jednotky v práci potrebujeme prázdne plechovky od nealkoholických nápojov. Ak by ste mali a boli ochotní mi poslať, budem veľmi vďačná, chceme si z nich vyrobiť Raumteiler.

Dobrú nocku všetkým!














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára