Celkový počet zobrazení stránky

sobota 18. mája 2013

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ľudkovia, áno, to bol skvelý deň! V rámci projektu adoptuj kravičku sme dnes mohli navštívíť tú "našu". Zdrogovanej Miške už tiež trošku dobre padlo opustiť brány domova a nabrali sme smer farma Vlčkovce. Ani neviem čo bolo naj, jednak úplne skvelí ľudkovia, ktorí napriek tomu, že bola sobota a boli sme už tretie skupina, boli nenormálne trpezliví a zhovorčiví a ochotní, pomohli každému podľa kódu nájsť tú "jeho" a vôbec, nebol tam ten pocit, že ich zdržujeme pri práci, práve naopak, cítili sme sa dobre. Zvláštny búdkový systém telatníka, lepkavé jazýčky, vlhké čumáčiky, juuuj, užili sme si to!




a tramdaradáááááá
to je ONA, "naša" Emka :)


však je kráááásna


krááva jedna (foto celej sexi postavy)


len škoda, že nemôže k nám na prázdniny :(

na záver deti čakal ešte milý darček v podobe jogurta a spokojní a vymuckaní sme mohli ísť domov...






2 komentáre:

  1. Ja som furt este neadoptovala Adamovi tu kravicku...Aj ked neverim, ze by ju niekedy isiel navstivit a ona by chudatko bola potom smutna :-(
    Ale vasa Emka je do xichtu veeelmi sympaticka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj my sme boli velice spokojní. Aj ked sme nevideli našu kravu Cilku, lebo sme sa neobjednali. A naše kravy museli prehnať z jedného družstva do druhého, kvôli hygienikom. Ale napriek tomu sme sa tešili aj s cudzích kráv a najväčší úspech mali teliatka.

    OdpovedaťOdstrániť