Celkový počet zobrazení stránky

streda 21. novembra 2012

Dobieham ráno

Keďže som ráno písala dosť skoro akosi mi vypadli poznatky z víkendu, o ktoré sa chcem podeliť - v sobotu som s Miškou stihla v kine poslednú časť upírskeho príbehu lásky. A celkom som si to užila aj keď som si neustále uvedomovala, že pravdepodobne prudko zvyšujem vekový priemer návštevníkov kina :) Ale musím povedať, za mňa bol tento diel najslabší, kniha sa mi taká slabá nezdala, ale film ma utvrdzoval v pocite, že v najlepšom treba skončiť.

A v nedeľu sme boli otestovať relatívne nový bazén v Malackách. http://www.hotelspark.sk/  Záhoráci, vyskúšajte, zaujímavé okolie, hotel v podstate uprostred lesa, príjemný masér, donesie vám kávu až k bazénu, trochu malé šatne, príjemné sauny, dá sa zaplatiť aj len jedna hodina alebo len sauna.... Nie je to práve aquapark, ale pokiaľ je chuť len na pár chvíľ byť vo vode, určite lepšie riešenie ako storočná hala Malina... Inak hotel veľlmi zaujímavý, myslím, že vhodný na firemné akcie či svadbu s ubytovaním.


no a toto je ten náš prenajatý feši, ale zatiaľ veľmi nefunguje :(




2 komentáre:

  1. Ja teda neviem, ale keď chceš mať napr. šteniatka, tak chodí fenka za psom, aby ten mal domáce prostredie. Nemali ste radšej vy prenajať sliepky ? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lucka, tak sa mi to zdalo akosi jednoduchsie nez nalozit 13 sliepok do auta :))Ale prehodnotim...Prinajhorsom ich postupne nastahujem do wellnesu...horuca vírivka s mrkvou a petrzlenom...

    OdpovedaťOdstrániť