Celkový počet zobrazení stránky

streda 18. apríla 2012

A je to...

čínsky boh srandy úraduje....keďže ma budúci týždeň čaká prax, na ktorú sa veľmi teším a pri ktorej samozrejme musím byť fyzicky fit, tak som si dnes ukážkovo našlapla ľavú nohu :( Dúfam, že octan a sťahovák to spravia....Evi, na tvoj úvod dôchodku nemám, ani na Kvetkinu kľúčnu kosť, ale aspoň za 5 bodov to bude, nie? :)
včera sme mali zabíjačku, jedna sliepka si prepchala hrvoľ a nevedela sa s tým vysporiadať...tak už spinká v mrazáku. Naša Miška by sa k tomu ani nepriblížila, ale Ema, tá je z iného cesta - tá sa na vidiek ukážkovo hodí.A tak sa počet našich slepíc znížil na 10.

drahý kontroluje "trúbu" - raz v nej upečiem chlebík, teším sa, ale chce to riadnu rekonštrukciu
napriek súčasnému stavu je krásny, neviem sa naň vynadívať
Kati, jedna pre len pre Teba 
motivačná dobrota na dnes - buchty na pare so slivkovým lekvárom,
bolo ich 48, tiež máte doma armádu papkáčov? 

Za dnešok si sama udeľujem pochvalu, nakoľko som domov privliekla ďalšie zvery :)Po poriadku, ráno do BA s deťmi na kontrolu, domov, s Emkou do MA na políciu, skončil jej pas, v polceste stretáme predajcov sliepok, nakladáme 4, točíme späť domov, vysypeme sliepky medzi ostatné, opäť smer MA. Policajtka úplne úžasná, našli s Emkou rovnakú tému - obe su maniačky na kozmetiku, Ema dostáva vzorku parfému a spokojne fičíme domov. Rozoberiem kus zámkovej dlažby, čo prepadol počas zimy, hádžem do pračky, dávam zavariť poslednú kvasenú kapustu zo suda, aby sa nepokazila, strihám kríky,zbieram Bafynine "produkty", vytknem si nohu, poryľujem kus záhrady, kým mi dôjde, že noha ozaj bolí, varím večeru, prichádza drahý z práce, som k.o. :) A mimochodom, ľudia sa vážne pýtajú, či sa doma nenudím?!!!!
Takže - sliepok máme teraz 14, znáška bude asi týždeň slabšia, prebieha adaptačná fáza plná šikany, dúfam že nepotrvá dlho. 
Zmordovaná žienka domáca želá dobrú nocku:)





4 komentáre:

  1. No ty kokos, preco si ty doteraz vlastne chodila do prace ????? :-)))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucka jednoznačne preto, aby som Ťa spoznala :) A kopec ďalších skvelých ľudí, ako aj najlepšieho muža na svete. Žiadny iný dôvod ma fakt nenapadá ...

      Odstrániť
  2. Ale úprimne povedané, v živote by mi nenapadlo, že raz uzrie svetlo sveta taká fotka, ako je tá druhá....

    A tú nohu si hlavne ľaduj !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zdenka, ty fakt nesklameš ... každý príspevok je akčný :)))
    Ten sporák je parádny kus, pa

    OdpovedaťOdstrániť