Celkový počet zobrazení stránky

pondelok 9. apríla 2012

Veľká noc pri vode



Pôvodný zámer stráviť sviatky v ČR na Sázave zmenila kamoška Táňa, ktorá sa ozvala po rokoch a chystala sa do Dunajskej stredy, tak sme sa pridali. A urobili sme dobre. Napriek malej vzdialenosti sme cestovali celkom dlho, najskôr sme s bydlíčkom zapadli na vlastnom dvore, potom sme 20km od domu zistili, že nemáme doklady....proste cesta trvala dlhšie, ako sme čakali. 
Veľkonočné stretko karavanov v DS bolo organizované bratislavským klubom, zabezpečili priaznivú cenu za kemp, kapustnicu, zorganizovali milú tombolu, v ktorej vyhralo každé jedno dieťa (dobrý nápad, decká boli nadšené). 

My sme boli v DS prvý raz, čo sa týka bazénov, pre malé deti podľa mňa nie veľmi vhodné, absolútne chýbajú preliezky a podobné atrakcie, na ktorých by sa zabavili, vnútorné bazény vlastne tri plus jeden pre bábetká, plytký, ale tiež bez akejkoľvek zábavy.Saunový svet sme nevyskúšali, vonkajšie bazény momentálne stavajú úplne nové. Tie dva, čo fungujú boli fajn, ale už na nich veľmi vidno vek a v plaveckom sú naozaj nebezpečné rebríky.
Kemp má obrovskú výhodu v tom, že je vlastne priamo v areáli kúpaliska, ranné hupsnutie do vonkajšieho bazéna je príjemný začiatok dňa. Parcely nie sú vymedzené, elektrické prípojky sú teda poskromnejšie a tak stačí, aby niekto nahodil elektrické kúrenie a elektrina padala...Sociálky sú naozaj staré, čistotu sa snažia udržať, žiaľ dojem ošarpanosti to nezakryje, boli pre mňa na hranici použiteľnosti, naozaj by to chcelo nové. Neviem čím to je, že kdekoľvek v zahraničí človek nájde kopec kempov na naozaj vysokej úrovni, u nás je to ťažšie. Takže kemp ako taký u mňa veľmi nezabodoval, zato ľudia to všetko vynahradili. Zväčša české, slovenské posádky a zopár poľských. Všetci milí, dobre naladení,príjemní.


POZOR! Pridávam link na video. Ani som netušila, že sme mali aj celebritných účastníkov .



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára