Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 3. júna 2012

Musím dohnať

niektoré info, ktoré som v tom ošiali návštev nestihla - takže v prvom rade Andrejke aJarkovi sa narodil malý Matúško, ich prvé bábätko ! Veľmi sa tešíme a želáme veľa šťastíčka maminke aj maličkému.
Miška mi na školskom výlete zabila foťák , takže teraz fotím na starom, s ktorým neviem poriadne robiť :( Ale aj tak vnímam ten výlet pozitívne, lebo bola prvý raz takto dlhšie bez nás a vrátila as úplne nadšená, začo som ich triednemu vďačná.
Náš Riško spáchal minulý týžden teroristický čin :) Zajal kamoša Ďuriho na záchode :) Tak po poriadku - kocúre na noc zamykáme do kúpelne, nakoľko sú to nočné tvory a v priestore priveľmi v noci žili. A cez víkend nás tu bolo veľa, chlapci robili krov na letnú kuchyňu, i čosi popili, však pitný režim na slnku...a tak šiel Ďuri na onú miestnosť v skoré ráno, zamkol sa a sedel a pozoroval Riška, ako veľmi šikovne skáče na kľučku, vyberá kľúčik, potom sa s ním hrá, až ho prekopol popod dvere na chodbu....A tak ostal Ďuri s kocúrmi zamknutý v kúpeľni a kľúč v chodbe na zemi. Jediné šťastie mal, že malá Klárka vstáva skoro a spolu s Katkou ho vyslobodili :) Tak uznajte že tie ryšavé kocúre sú vážne trošku iné.

ale krov urobili parádny! krytina je jemne netradičná :) Kým nebudú prašulky na inú...
najväčší Riškov kamoš Ďuri
a už asi idem buvkať, dobrú!

1 komentár:

  1. Škoda, že tam nemáš namontovanú kameru, chcela by som vidieť to kocúrovské predstavenie :)

    OdpovedaťOdstrániť