Celkový počet zobrazení stránky

sobota 27. júla 2019

20.júl

Bolo odo mňa veľmi trúfalé myslieť si, že zvládnem krátky príspevok každý deň. Večer padáme v karavane ako hnilé hrušky a nevládzeme nič. Druhé útočište - Grzybowo kemp Burzstynek. Lacné, komorné, kúsok od mora. Na psiu pláž ovšem celkom ďaleko. A čo sme zatiaľ prešli - Kolberg (Kolobrzeg) - veĺké mesto, popri mori turistický chaos, výletné lode, drzé čajky a krásny maják. V rámci ochutnávania " miestnej " kuchyne sme si dali indickú večeru :) Celé dni páli slnko a všetci sa ma pýtajú načo sme balili tie pršiplášte. Pláže široké s bielym pieskom, ale v sezóne so psíkom možno len na vyhradené úseky, čo trochu otravuje.






takto upratuje čajka stoly


tatinko má siestu



dnes sme sa presunuli 100km na západ. Miedzyzdroje. Zvieratkovská pláž od úseku L po M. Od kempu, v ktorom bývame ( Camp Nr.24) 1,7 km pešo popri mori.


Blízkosťou Nemecka rastú i ceny, ešte stále však iná hladina ako napr. Taliansko či Chorvátsko. Jasne, aj vybavenosť kempov zodpovedá cene. Je to na hranici, ale stojí to za ten zážitok tohto zvláštneho mixu socializmu a prímorských letovísk. Napríklad v stánkoch na promenáde si môžte kúpiť jaternice:) Bizarné.
Miedzyzdroje je krásne mestečko, promenádu lemujú nádherné vilky s vežičkami. Pripomína to okolie Balatonu.
Večer to tu riadne žije najmä v okolí známeho móla.





Pokiaľ plánujete schudnúť počas dovolenky, tak potom Poľsko určite neodporúčam:) Na každom kroku nejaké nástrahy. Veľa sladkého a ryby na sto spôsobov.

Zajtra ešte spíme tu a v pondelok nás čaká ďalších 300 km...

S láskou Z.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára