Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 26. júla 2018

Einstellung



Včera, krátko pred infarktom. "Odišiel" motor do bazénovej filtrácie,
objednaný vývoz žumpy nedorazil  a ako čerešnička na torte - v našej obci sa idú ťahať nové elektrorozvody. V praxi to znamená - tá predzáhradka, ktorú sme si konečne po 20tich rokoch dali do poriadku sa asi bude celá demolovať (zlá formulácia , nie "sa bude" ale "my budeme"). A novokúpený motor do filtra je slabovýkonný, musíme ho vrátiť a....Cestou domov som odstavila auto pri krajnici nech sa"vydýcham"...
A prehodím výhybku v mozgu. 


Správne načasovaný večer s Bellou a Kathi pomohol.


Rozbili sme niekoľko pohárov, Bella skončila v bazéne kompletne oblečená a odchádzala od nás v náhradnom oblečení a la Woodstock 1969,  vyskúšali  sme zopár slovenských špecialít (slivka a tak :))
a s Kathi sme do pol druhej tlachali na "našej pláži"len pri svetle mesiaca a bazénových svetielok. Pred odchodom do práce ešte zaplávali. 
Ukladám do citového archívu.
Tatinko ťahal viac nočných, tak bol babinca ušetrený.
Miška tiež plne zamestnaná prácou, chodí domov večer.


Herečka moja, dnes celý deň pospáva, to ponocovanie nejako nedáva.


Takže nové einstellung - kašlem už na to, asi  sa proste musí všetko dokola kaziť. Nebudem si to všímať. Nie je to katastrofa, len komplikácia. 
Inak sa zabávam opäť dovolenkovým balením. Tentoraz v práci. Naše deťuchy idú k moru a je to teda všeobecný chaos. Ostávajú posledné dva dni a prichádzajú správy ako " stratil som slnečné okuliare" (jasne že všetky troje), "asi mám zlomený prst"(no jo so sadrou pri mori mnoho viac srandy) "tie topánky do vody sú mi malé" (áno áno tie, čo sa kúpili pred týždňom) a tak ďalej...bude to takmer v rovine zázraku dostať ich všetkých do áut bez ujmy na zdraví a majetku:)

Teším sa na zajtra, Eminka sa vráti domov :)))

Dobrú nocku! S láskou Z.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára