Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 1. januára 2012

Auch die beunruhigendste Gegenwart wird bald Vergangenheit sein. Das ist immerhin trostlich.

Aj tá nejznepokojúcejšia súčastnosť bude o chvíľu iba minulosťou. A to je predsa potešujúce. Thorton Niven Wilder - americký spisovateľ.

Ahoj, ak máte chuť, poďte sa so mnou podučiť nemčinu pomocou môjho pekného kalendára. Na každý jeden deň má nachystané múdro.

Tak máme nový rok....čakám od neho veľa. Čakám, že snáď dokončíme prerábku domčeka, že pôjdeme na prvú dovolenku s našim novým karavanom Hugíkom, že budeme naďalej živí, zdraví, pracujúci,šťastní,milujúci....Čaká nás veľa práce, radosti, lásky. Akýmsi omylom som večer pustila správy a viete čo mi to dalo? Že nás čaká zdražovanie a apokalypsa....Nebyť detí a zopár milých programov ako Viktorianska farma, Hercul Poirot....kľudne by som TV odhlásila.

Silvester sme strávili so žilinskými švagrovcami, bolo detí ako smetí, bolo nám veselo. Staršie deti zaparkovali v spálni a vyzeralo to asi takto :(


skúsili sme na ježiškovskom mlynčeku už aj slíže do polievky

a pipinečkám som dnes upratala a dala novú slamu, nech majú ten nový rok pekný :)

tak teda - poďme na to a vykročme pravou!

1 komentár:

  1. Zdenka, zelam ti, aby vsetky tvoje tuzby a sny boli v novom roku naplnene, nech si zdrava a stastna a rovnako aj tvoja rodinka. Vsetko dobre v novom roku zo srdca zela Ada

    OdpovedaťOdstrániť