Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 1. decembra 2011

Pretože......vianoce

Kati, teda.....posielam ďakujem za toto pokušenie, zas ma kazíš :)Skvelá droga!



Vianoce....neuveriteľne čarovné obdobie. Mám na nich rada azda všetko a tak sa mi tak nejak občas stanú aj veci, ktoré sa tomu akože "zdravému rozumu" trošku vymknú.....a tak sa stalo, že nám Ježiško priniesol darček už teraz a cítim, že v našom rodinnom živote sa začína písať nová kapitola :

Stávame sa karavanistami



a tak - asi - sem v lete pribudnú fotky z nášho kočovania, ktoré spočiatku asi nebude až tak o poznávaní veľkých dialok, ale skôr o priblížení sa prírode, voľnému životu, raňajkách za spevu cykád, leňošení na malých, pustých plážach, večernom hraní kariet s našimi deťmi, spoznávaní milých ľudí v kempoch tak, ako to bolo aj so stanom, len pri vyššom komforte. A tak dúfam, že tento náš malý "nerozum" splní to, čo od neho očakávame. Prirodzene interiér čaká veľká zmena :)


A pomaličky popri týchto plánoch dotváram vianočnú atmošku, vintage ma pobláznil....





Pekný večer!











2 komentáre:

  1. Ježiško vedel, že prišiel síce skôr, ale k ľuďom milujúcich prírodu a romantiku.....karaván, to je aj moja túžba, hoci vlastniť ho asi nebudem nikdy, túžim si aspoň požičať a navštíviť Provensálsko.....ach jaj, tie sny naše romantické.....
    Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Evi ďakujem ! Mám veľmi podobné sny... Provensálsko, Toskánsko, Kalábria, Nórsko......je toho veľa, zatiaľ budeme plánovať tak, aby to bavilo deti. A Evi, sny sú to, čo nás ženie dopredu, tak si ich nedajme ! :)

    OdpovedaťOdstrániť