Celkový počet zobrazení stránky

utorok 1. novembra 2011

Help

V ostatných troch rokoch nezvyknem extra prežívať "nepodstatné" problémy, ale tentoraz už som bola nutená vskutku kričať o pomoc - a bola som vyslyšaná. To, čo vládlo u nás doma už sa nedalo pomaly ani prekročiť či preskočiť :) A tak v nedeľu nastupila záchranná čata - Branko a Zuzka v tradičných montérkach (su v nich vážne neodolateľní), Adamko, Nika (po vzhliadnutí skutkovéh stavu sa vyslovila, že je to vážne "na mašlu" a počas dna ma k samovražde vyzvala ešte niekoľkokrát) a Claudia (s vlastným kýblom a celou upratovacou výbavou).Ludkovia fakt že DAKUJEM!!!!!
fešákovi Kubkovi Janka urobila novu frizuru
deti sa konečne dočkali nových skrín

Tak tieto nové stolíky stáli Zuzku kopec nervov.Su prenádherné, ale ak vás od nich neodradí cena, určite to urobí návod na montáž - vivat autor!



Zatiaľ je to len "holoizba", ešte tomu veľa chýba, ale aj tak už z nej máme radosť. Osobitne chválim Niku za navarenie mnammnam gulášu!A kedže práve končí americká noc strašidiel a duchov, musím sem dať Zuzku, v akej podobe od nás odchádzala. Adamko a Miška jej dopriali "jemný makeup".

No jo, kto si normálny, hod po nás kamenom.....

Dobré ránko!

1 komentár:

  1. No mákli ste si ! Sánka dolu, šéfe ! Ale Zuzka je neodolateľná, dávam 100 bodov ! Ešte že po tej vašej ceste moc áut nechodí, inak by určite pár oprotiidúcich zahučalo do lesa....

    OdpovedaťOdstrániť