Celkový počet zobrazení stránky

sobota 27. júla 2019

16.júl

Napadlo mi písať cestopis "live" každý večer a potom ho po návrate už iba zverejniť. Toho roku to najskôr na dovolenku z technických príčin vôbec nevyzeralo, napokon však všetko nabralo akosi pozitívny spád a vyrazili sme. Je to haluz takto písať, keđ v tejto chvíli vlastne ešte neviem, či to bol dobrý nápad alebo nie :) Už roky sme koketovali s myšlienkou stráviť horúce letné dni niekde, kde je trochu chladnejšie. Toto leto je chladné zatiaľ dosť aj u nás, tak to bude presun len v priestore, počasie zrejme zotrvá. Hugiho sme dôkladne vydrhli wapkou ( tie vtáky ho používajú ako verejnú toaletu :(), mobilnú klímu sme vyložili a miesto nej nabalili deky a teplé bundy. Na letnú dovolenku pripravení :) Vyrazili sme smerom Čechy, cesta bola tak "skvelá", že som si sto razy stihla položiť otázku Prečo sme radšej neostali doma:( Úzke cesty, obchádzky, kopce, serpentíny...s Hugim v závese úplná parádička.
Obed kdesi v krajine ničoho, čo vám však chcem ukázať - drevený sumec pred podnikom, to sme čumeli ( pre nezúčastnených - obrovský drevený sumec je dominantou aj v našej dedine).


Cesty sa paradoxne zlepšili prechodom poľskej hranice. Krásne horské dedinky voňajúce dymom, plné kvetov a celkom iného spôsobu života.
Po desiatich hodinách cesty sme pristáli v kempe na tranzitné prespatie.








Večer krátka prechádzka po okolí. Mestečko maličké, ale pekne upravené. Teta spravujúca kemp zatiaľ stihla pozamykať, ale napokon dobehla odomknúť.Takže bacha, v tomto kempe vychádzky len do 22.00!
Blíži sa polnoc, Stacy už chrápe na posteli s nami, tak idem i ja. Ak všetko dobre pôjde, tak zajtra už budem písať za zvukov vĺn.
Dobrú noc všetkým.
S láskou Z.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára