Celkový počet zobrazení stránky

utorok 17. januára 2012

Naša malá premiéra

Tak a je to tu - konečne sme sa odhodlali na premiérovú cestu s bydlíčkom. Bol piatok 13teho, vietor šantil , Miška vykazovala prvé príznaky blížiaceho sa ochorenia, ale my sme išli. Smer maďarské mestečko Pápa, tri hodinky pokľudným tempom, jedno rozbité prídavné zrkadlo (aj to sa stáva, proste odpadlo). Po príchode do kempu malé prekvapko - recepcia prázdna, ale kočka z baru nám umožnila zaparkovať v kempe. Drahý prezieravo kúpil špeci koncovku na prípojku do elektrickej siete a šikovne nahodil za pár minutiek bydlíčka na prúd. Až ráno sme zistili, že v kempe sme sami, ostatné karavany tu boli len zazimované. Ráno už však nastúpila recepčná a asi kvoli nám zohnala aj upratovačku a nočného vartáša, takže druhú noc už sme neboli sami :) a pri našom odchode do kempu dorazila nemecká posádka. Čo sa týka kempu - jediný 5hviezdičkový v HU, sociálky vo veľkej hlavnej budove, skvelé vykurovanie, dokonca podlahové, absolútna čistota, aj práčka a sušička, kúpeľne a vyhradené miesta pre psíkov. Vrelo odporúčam, neďaleko recepcie je zopár miest, za ktoré zapaltíte zvýhodnenu cenu 12eur/noc vrátane elektriny a celej posádky karavanu.
kúpalisko - napriek tomu, že bol víkend, vôbec nie prepchaté, žiadna masovka ako v Mederi atď... čisté, pekné, vybavené. Niet čo vytknúť.
jj, našli sme aj miestny trh...v tomto sú maďari bezkonkurenční
Víkend ubehol rýchlo, svoj "krst" máme za sebou - dopadlo to skvele. Napriek tomu, že zima nie je práve naj obdobie na karavaning, užili sme si to naplno. Mali sme síce nadštandardnú prípravu, ale na zopár maličkostí človek príde až praxou, napríklad že nádoby na vody stačí naplniť až na mieste kempovania, nakoľko majú otvor na čerpadlo a tak "trošku" sa za cesty vylievajú :)

cesta domov
kráskam opereným sme dali tekvicu, aby sa nehnevali za našu neprítomnosť :)


Miky si stráži chorú Mišku

protichrípkový mok - jabĺčka, mrkva, mandarinky, pomaranče, zázvor

Na zdravie!


A takmer som zabudla - teta Nataška, želám všetko naj k meninám!!!!!

2 komentáre:

  1. Dobrodružná rodinka :), my pri prvých príznakoch choroby čušíme doma :)
    Zdenka, už mi chýbal nejaký tvoj úsmevný príspevok - splnilo sa .
    Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jani, ďakujem pekne! Ešte tak pred rokom by som ostala doma, dieťa hodila pod paplón a sterilizovala celý dom :)...našťastie som už niekde inde...

    OdpovedaťOdstrániť