Celkový počet zobrazení stránky

nedeľa 9. marca 2014

A bylo jaro...



Nad tím vším Bůh kouká a kroutí hlavou
tak jsem si všechno představoval nějak jinak....


                             Ján Nedved


Mám ten čas, že mi Nedvedi stále znejú v hlave. Neviem čím to je, asi tým, že práve nejako skáčem do nových svetov, medzi novými  človiečikmi a všetko je to nejako strašne zrýchlené  a opäť mi to pripadá ako zvláštna demoverzia skutočného života. Na chvíľu strácam kontakt s mojimi každodennými človiečikmi a som z toho dezorientovaná. A tak mi veľmi dobre padol tento voľný víkend, krásne počko, práca v záhrade, varenie v letnej kuchyni a tak...



moje zlato sa stále hrá s dokončovaním dlažby po tom našom machrovi "profesionálnom" 


a aj u nás bolo MDŽ :) aj mláďatká dostali od tatinka drobnosť, aby vedeli, že sú ženské


zlatíčka

a v spálni máme lukostrelnicu 



Tak ešte krásny nedeľný večer a úspešný týždeň,
mňa čaká tento týždeň aj škola, aj 15.te narodky našej Mišky, bude krušno...




4 komentáre:

  1. Miske prajem k tym jej vyznamnym narodkam, vsetko najlepsie (to ako dopredu, keby som jej nahodou zabudla zagratulovat na socialnej sieti :-) A ked sa vratime z lyzovacky, tak sa k vam urcite uz konecne navtirkame, lebo zial, uz mame volne vikendy :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucka, odkážem Miške (ktorej úbohá matka nežije na socálnej sieti). A už teraz sa veľmi tešíme!
      A chvíľku mi trvalo, než som pochopila, čo znamená táto Tvoja správička, je mi naozaj ľúto a posielam vám všetkým veľa síl, myslím na vás s láskou, viem, že je to veľmi ťažké.

      Odstrániť
  2. Zdenka Maďarsko tvojimi písmenkami a fotečkami - úžasné, stále Vás obdivujem aj s Huginkom ako brázdite svet, hádam aj nám sa raz také niečo pošťastí :) Víkend sme si aj my užili vonku síce pracovne ale s rodinkou, slnko je proste iný nabíjateľ energie a už len čakám kedy dokončíme piecku a budem môct vonku aj pripraviť obedík. Pekný slnečný týždeň a veľa energie do ďalších dní. Z.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi, vďaka za krásny príspevok, držím palce, aby sa všetky sny postupne splnili. Ja viem, že sa všetko vždy splní, otvorená je len otázka načasovania :)

      Odstrániť